Close

Нашите услуги

С повече от 3 милиона активни потребители в България, Фейсбук определено е най-голямата и използвана социална медия у нас. За бизнеса е изключително важно да се представя добре във Фейсбук, да поддържа постоянна връзка с клиентите си, да публикува уникално и авторско съдържание, което да информира, забавлява и заинтригува хората. Затова ние изграждаме стратегия заедно с вас така че всеки един пост да подкрепя целите на вашия бизнес. 

Знаете ли, че хората, които имат имейл са почти три пъти повече от тези, които имат Facebook и Twitter заедно? Без съмнение имейл маркетингът е най-бързият и измерим начин, вашето рекламно послание да достигне до хиляди хора и то с изключително персонализирано съобщение. Нашият екип има дългогодишен опит в изпращането на имейли и знае, че успеха на един имейл зависи от много неща - ясно поставена цел, добре написан текст, подходящи изображения, въздействащ призив за действие, цялостна стратегия, както и много технически детайли. 

Не губете инвестицията си в реклама, като плащате хиляди левове, за да доведете качествен трафик до вашия уебсайт, ако той просто не е добър в превръщането на посетителите в клиенти. Ние знаем, че промяна на целия уебсайт не винаги е опция, поради ограниченото време и бюджет, и затова препоръчваме създаването на една-единствена страница. Лендинг страниците могат драстично да подобрят резултатите например от вашата Фейсбук реклама и съответно вашите приходи и печалби.

Вашата визитна картичка в интернет е уебсайта Ви. Именно за това начина, по който той изглежда е изключително важен - все пак първото впечатление се оставя само един път. Но дори и да имате най-красивия уебсайт, ако той не е интиутивен и лесен за ползване, хората бързо ще излизат от него. С други думи той няма да превръща посетителите в клиенти, което в крайна сметка е целта на всеки един сайт. Ние можем да ви помогнем при създаването на визия за вашия сайт, изработка, поддръжка и стратегическа консултация, с която да изясним как най-добре вашия сайт може да подкрепи бизнеса ви.